Welkom bij Kieskundig

Uitstekende tandheelkundige zorg
voor uw gezin.

Wij streven ernaar om uw gebit gezond, sterk en mooi te houden. De patiënt staat bij ons centraal en ons team van  vakbekwame tandartsen en assistentes werken samen om voor u de meest optimale behandeling te creëren. Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Mocht u interesse hebben dan kunt u altijd bellen of mailen om een afspraak in te plannen om kennis te maken met de tandarts en te kijken of het u bevalt.

Onze praktijken

Praktijk Schiedam

De vestiging in Schiedam is in 2011 helemaal vernieuwd en afgelopen jaar weer helemaal opgeknapt. Hierdoor krijgt de praktijk de moderne glans die het verdiend. Voorzien van de nieuwste apparatuur op gebied van behandelingen kunnen we u op uw wenken bedienen. Ook hier kunt u onder genot van een kop thee of glaasje water plaatsnemen in de ruime wachtkamer. De behandelkamers zijn ruim mooi ingericht. Bekijkt u gerust eens de foto’s om een goed beeld te krijgen

Praktijk Vlaardingen

De vestiging in Vlaardingen is pas sinds maart 2018 geopend op een nieuwe locatie. We hebben ons best gedaan om er een hele mooie moderne praktijk van te maken! We hebben veel energie gestoken in de inrichting en hopen dat u dat ook kunt zien. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunt u in de sfeervolle wachtkamer plaatsnemen. De behandelkamers zijn van elkaar gescheiden door grote glazen wanden waardoor er veel licht binnenvalt. Dit geeft een open en relaxte sfeer! Bekijkt u gerust eens de foto’s om een goed beeld ervan te krijgen.

Foto gallerij

Onze praktijken