over kieskundig.

Uitstekende tandheelkundige zorg voor uw gezin.

Wij streven ernaar om uw gebit gezond, sterk en mooi te houden. De patiënt staat bij ons centraal en ons team van  vakbekwame tandartsen en assistentes werken samen om voor u de meest optimale behandeling te creëren. Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Mocht u interesse hebben dan kunt u altijd bellen of mailen om een afspraak in te plannen om kennis te maken met de tandarts en te kijken of het u bevalt.

  • Bijna 15 jaar ervaring
  • Moderne praktijk met een sfeervolle wachtkamer
  • Een vaste tandarts
  • Bekwaam personeel
  • Ruime openingstijden (ook in de avonduren )
  • Grote affiniteit met angstige patiënten en kinderen
  • Gratis parkeren voor de deur

Praktijk Vlaardingen.

De vestiging in Vlaardingen is pas sinds maart 2018 geopend op een nieuwe locatie. We hebben ons best gedaan om er een hele mooie moderne praktijk van te maken! We hebben veel energie gestoken in de inrichting en hopen dat u dat ook kunt zien. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunt u in de sfeervolle wachtkamer plaatsnemen. De behandelkamers zijn van elkaar gescheiden door grote glazen wanden waardoor er veel licht binnenvalt. Dit geeft een open en relaxte sfeer! Bekijkt u gerust eens de foto’s om een goed beeld ervan te krijgen.

Contact met praktijk Vlaardingen

Praktijk Schiedam.

De vestiging in Schiedam is in 2011 helemaal vernieuwd en afgelopen jaar weer helemaal opgeknapt. Hierdoor krijgt de praktijk de moderne glans die het verdiend. Voorzien van de nieuwste apparatuur op gebied van behandelingen kunnen we u op uw wenken bedienen. Ook hier kunt u onder genot van een kop thee of glaasje water plaatsnemen in de ruime wachtkamer. De behandelkamers zijn ruim mooi ingericht. Bekijkt u gerust eens de foto’s om een goed beeld te krijgen

Contact met praktijk Schiedam

Wilt u meer foto’s zien van onze praktijken? Bekijk dan onze foto galerij.

Ons ervaren en deskundige team.

Met een team van jonge, enthousiaste deskundigen streven we in de tandartspraktijk naar een persoonlijke aanpak. Wij zien een goede relatie met onze patiënten als de basis van goede zorg: iedere patiënt is uniek en verdient mondzorg op maat. In onze praktijk zijn we pas tevreden als onze patiënten de praktijk met een glimlach verlaten. Met ons gedreven team streven wij naar een gezonde mond voor iedereen.

Laurens Liem | Tandheelkunde

Ik ben tandarts sinds 2006 en verantwoordelijk voor de tandheelkundige behandelingen in tandartspraktijk Kieskundig. Het vak tandheelkunde oefen ik elke dag met veel plezier uit. Ik vind het een enorme uitdaging om al mijn patiënten de beste mondzorg te bieden maar ze tegelijkertijd ook het gevoel te geven dat ze met plezier en zonder angst naar me toe kunnen komen. Niemand gaat graag naar de tandarts maar als het dan toch moet, dan zo leuk en plezierig mogelijk. Dat is mijn passie! Ik hoop u snel eens te mogen ontmoeten in mijn praktijk!

Irene Liem | Mondzorg

Ik ben mondhygienist  sinds 2011 en verantwoordelijk voor de mondhygiëne  behandelingen in tandartsenpraktijk Kieskundig. Een goede mondgezondheid is van levensbelang en daar hoort ook een gezond parodontium (tandvlees) bij. Elke dag merk ik weer dat het motiveren van u als patiënt om alles schoon en gezond te houden mij veel plezier geeft. Ik geloof dat we samen sterk staan en er voor kunnen zorgen dat u ook over 30 jaar nog kunt genieten van uw kostbare gebit!